Nakon što se putem bjelovarskog Dopisništva HRT–a proslavila kao voditeljica u emisijama Dobro jutro Hrvatska i Hrvatska uživo, Bjelovarčanka Marta Šimić Mrzlečki zakoračila je stepenicu više u svojoj karijeri kada je nedavno postala voditeljica Dnevnika.
-Kada me pitaju kako mi je, znam u šali reći sam prešla iz ‘dobrog jutra’ u ‘laku noć’. Naime, kada sam počela raditi Dobro jutro emitirali smo se od sedam sati ujutro, da bi večernji Dnevnik 3 počinjao oko 22.30 sati. Razlika između tih emisija je ogromna. Hrvatska uživo je mnogo ležernija emisija u kojoj se biraju razne teme i postoji više vremena za pripremu, dok je Dnevnik naša najgledanija emisija oko koje se sve vrti. Emisiju diktiraju dnevni događaji i nemate mnogo vremena za pripremu. Očekivanja su velika, nema mnogo prostor za greške i osjeti se dodatni pritisak–kazala nam je Šimić Mrzlečki. Popularna HRT–ova voditeljica kaže kako se ugodno iznenadila kada joj je ponuđeno da vodi Dnevnik.
-Bila sam jako sretna. Kada kreneš studirati, obično ti je želja da završiš na Dnevniku. Eto, meni se želja ispunila. Ovo je stepenica više u mojoj karijeri i velik izazov. Do sada sam vodila sva tri Dnevnika, ovisno kako se složi raspored tog tjedna. No, najdraži mi je ipak centralni Dnevnik–smije se popularna voditeljica. Kada završi s obvezama u Zagrebu, voditeljica hita za Bjelovar gdje slobodne dane provodi u društvu supruga Alena i sinčića Adama. Čim bude lijepo vrijeme, obitelj iskoristi priliku za šetnju osunčanim gradskim korzom.