Stomatologinja Vesna Ćorić već godinama koristi jedan stan, a proširila ga je prisvajanjem dijela susjednog stana namijenjenog liječniku opće prakse, tvrde ogorčeni mještani, pitajući tko je takvu uzurpaciju dozvolio

Nekolicina mještana Rovišća obratila se Bjelovarcu ukazujući na problem koji je prošlog tjedna nastao dolaskom nove liječnice u njihovu ambulantu. Nakon što je njihov stari omiljeni liječnik Vladimir Sitek otišao u mirovinu, kažu, zamijenila ga je nova liječnica, koja je ujedno naslijedila i pravo korištenja jednog od dvaju stanova iznad ambulante u kojem je on boravio. No tada je, pričaju mještani, otkriveno da je jedna soba u tom stanu pregrađena u korist susjednog.

Radi se o dva stana iznad ambulante od kojih je jedan namijenjen korištenju liječnika, a drugi zubara. No, zubarka je svoj stan proširila na štetu susjednog stana, uzurpirajući dio prostora stana kojim se ima pravo koristiti liječnica. Smatramo da to nije u redu jer nova liječnica ima pravo na stan iste kvadrature kao i zubarka – smartraju mještani.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 9 ili pretplatom na naše online izdanje.