Tvrtka Comet d.o.o. otvorila je u Bjelovaru novi prodajni centar na lokaciji Krste Frankopana 7. Novouređeni prostor prostire se na čak 1500 četvornih metara u kojem je zaposleno 15 djelatnika, a osim što je Comet godinama jedan od vodećih distributera ručnih, električnih alata i pribora namjenjenih industriji i obrtništvu, na prvom katu novog prostora od ovoga tjedna u ponudi se nalazi najbogatiji asortiman bijele tehnike i informatičke opreme.

-Iznimno smo zadovoljni prostorom. Trenutačno je to najljepša Cometova trgovina i na jednom mjestu Bjelovarčanima nudi robu hrvatskih i inozemnih dobavljača, a ljubazno i stručno osoblje rado će savjetovati svakoga kupca pri odabiru perilica rublja, hladnjaka, bojlera, zamrzivača ili malih kućanski aparata – izjavila je prilikom otvorenja voditeljica marketinga Mirta Lampelj. Također, u Cometu se sada nalazi i najbogatija ponuda audio video tehnike kao i informatičke opreme gdje se mogu pronaći računala, laptopi, televizori i mobiteli po iznimno povoljnim cijenama.

U prizemlju novog prostora nalazi se prošireni asortiman boja i lakova, ručnih alata i raznovrsnog pribora. Tu su i električni te vrtni i poljoprivredni alati najpoznatijih brendova čiji se servisi od sada također obavljaju u Frankopanskoj 7.
U novouređenom prostoru s iznimno proširenom ponudom objedinjene su prijašnje dvije trgovine Cometa isključivo zbog potreba i zadovoljstva kupaca kao i zbog standarda izvrsnosti kojeg ova tvrtka uspješno prati, a ovoga petka i subote Comet svojim kupcima poklanja 10% popusta na cjelokupni asortiman.