Med, iako je i zdrav i sladak, nema prođu baš kod svakog djeteta, barem ne u onom postotku u kojemu je ima čokolada, kraljica djetinjeg ukusa. Stoga je obitelj Jantolek izmislila jednostavnu i genijalnu deliciju – čokomed.

-To je ideja našeg sina jer djeca nekada odbiju med, ali ako im ponudite namaz od meda i čokolade, objeručke će ga prihvatiti – ponosna je Mirjana Jantolek. U svojoj paleti proizvoda, obitelj Jantolek ima još jedan koji iskače iz uobičajenog asortimana, a riječ je o mješavini tri vrste meda, peludi i propolisa koji služi za jačanje imuniteta. Preporučena doza je jedna žličica dnevno, a uzima se natašte. Obitelj Jantolek jedna je od najpoznatijih bjelovarskih pčelarskih obitelji, a pčelarstvom se bavi više od deset godina.
Bjelovarčanka Mirjana Jantolek pčelarstvom se bavi više od deset godina. Pčelinjake njezina obitelj ima na Bilogori i u okolici Narte te na taj način prikupljaju različite vrste meda. Njihovi najvjerniji kupci su oni na tržnici. Usto, dosta meda šalje i diljem Hrvatske, ali i izvan hrvatskih granica, čak u Beč!
Obitelj Jantolek pčelinje proizvode nudila je i na 13. Pčelarskom sajmu, nezaobilaznom za sve pčelare i ljubitelje meda. Upravo na takvim, specijaliziranim sajmovima Jantolek stvara veza i poznanstva koji kasnije nerijetko završavaju trgovinom na zadovoljstvo svih sudionika.