Saša Krivanek, vozač automobila smrti vozio je dvije djevojke, nije stao na policijsko upozorenje, već je stisnuo gas i nekoliko stotina metara dalje se silovito zabio u zid kuće

Vikend iza nas bio je koban za troje stanovnika Bjelovarsko–bilogorske županije koji su smrtno stradali u trima različitim nesrećama. Tragedije su izazvale šok i nevjericu diljem županije, a najviše su potresle obitelji stradalih koje će se teško ili gotovo nikako oporaviti od nenadoknadivog gubitka svojih najmilijih.
Možda jedna od najstravičnijih dogodila se u bjelovarskom prigradskom naselju Hrgovljani. Ondje je u nedjelju nešto iza ponoći u teškoj prometnoj nesreći život izgubila 20–godišnja Bjelovarčanka Vlatka Glušac. Nesreću je izazvao Saša Krivanek, 34–godišnji mehaničar s kojim je nesretna djevojka sjela u automobil, zajedno sa svojom 22–godišnjom kolegicom s posla Ivanom Vida. Obje su radile u ugostiteljskom obrtu Valentino koji je udaljen jedva kilometar od mjesta u kojem su poginule. Trojac je, doznajemo, nakon zatvaranja kafića u 23 sata otišao do grada na piće,  u povratku su se vraćali istim putem pri čemu su prošli pored benzinske crpke Petrol. Ondje se u tim trenucima nalazila policijska patrola koja je pokušala zaustaviti Krivanekov peugot.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 3360 ili pretplatom na naše online izdanje.