Sjajan uspjeh ostvarili su mladi bjelovarski badmintonaši. Lucija Barišić i Fran Čanić izborili su mjesto među osam najboljih dječaka i djevojčica iz Hrvatske u uzrastu do 13 godina koji s izbornicom Renatom Horvat Vrbnjak od 13. do 15 siječnja u mađarskom Pečuhu brane boje Hrvatske na jakom međunarodnom badminton turniru Nation to Nation.
Taj uspjeh ostvarili su nakon nekoliko treninga održanih tokom prosinca u Nacionalnom badminton centru na Zagrebačkom velesajmu na kojem ujedno održano i drugo kolo Regionalnog kupa za uzrast U 9, U 11, U 13 i U 15.
U konkurenciji dječaka U 11 Bojan Radičević više nego zasluženo osvojio je prvo mjesto koje je plod njegovih sjajnih igrana prošle godine, dok je Domagoj Derifaj zauzeo izvrsno treće mjesto, a Sara Giričev u konkurenciji djevojčica osvojila je visoko drugo mjesto. Nakon napornog trosatnog reprezentativnog treninga Lucija Barišić i Fran Čanić u konkurenciji U 13 osvojili su solidno sedmo mjesto, dok je Laura Nikšić završila kao osma, a Nika Rumenjak kao 11. U konkurenciji dječaka i djevojčica do 15. godina nastupili su Tin Čanić i Ema Mihaljev koji su zauzeli sedmo mjesto.