Predstavnici tvrtke Graničar na javnoj dražbi na Općinskom sudu Bjelovar bili su jedini zainteresirani za kupnju jedinog bjelovarskog hotela

Uplati li bjelovarski Graničar, tvrtka registrirana za ugostiteljsku djelatnost u vlasništvu bjelovarske poduzetnice Vesne Radaković, narednih tjedana 11 milijuna kuna, ta će tvrtka postat vlasnik bjelovarskog Hotela Central.
Naime, prošlog je petka na Općinskom sudu u Bjelovaru održana usmena javna dražba na kojoj je na prodaju bio ponuđen bjelovarski Hotel Central. Dražba je održana slijedom ovrhe koju je nad hotelom, odnosno nad tvrtkom Turist koja je njegov vlasnik, pokrenula tvrtka Graničar.
-U predmetu ovrhovoditelja tvrtke Graničar, protiv ovršenika tvrtke Turist, održana je prva usmena javna dražba na kojoj je kupac–ovrhovoditelj Graničar, stavio najpovoljniju ponudu za kupnju nekretnine, a riječ je o hotelu i dvorištu u Ulici Vlahe Paljetka u vlasništvu ovršenika. Tvrtka Graničar stavila je najpovoljniju ponudu za kupnju u iznosu od 11 milijuna kuna–kazala je Gordana Malvić, glasnogovornica bjelovarskog Općinskog suda.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 37 ili pretplatom na naše online izdanje.