Poslovni centar na parceli veličine 11.800 četvornih metara trebao bi biti dovršen do kraja godine, tvrde u osječkoj tvrtci Projektum – nekretnine

Sudeći prema interesu investitora, ova godina mogla bi postati posljednja u kojoj Bjelovar, grad s 40-ak tisuća stanovnika, još uvijek nema nijedan “pravi” trgovački centar. Naime, u ovome trenutku čak su dva investitora zainteresirana za izgradnju trgovačkog kompleksa.

O onome na bivšem zemljištu Auto-kluba, preko puta Petrolove benzinske crpke priča se već godinama, no Bjelovarac ekskluzivno otkriva lokaciju novoga. Naime, osječka tvrtka Projektum – nekretnine nedavno je započela ishođenje dokumentacije potrebne za izgradnju trgovačkog centra koji bi se trebao nalaziti između Lidla i stanice za tehnički pregled Croatia osiguranja. Prema projektnoj dokumentaciji, na parceli veličine 11.800 četvornih metara predviđena je izgradnja trgovačkog centra površine 5.158 “kvadrata”, u kojemu je planirano sedam lokala – šest trgovina i ugostiteljskog objekta. Novi trgovački centar otprilike je veličine kao tri bjelovarska Lidla, a u njemu bi trebali biti smješteni Müller, NewYorker, Hervis, Deichmann, Takko fashiona te C&A.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 9 ili pretplatom na naše online izdanje.